Tikar/ Females

KORAD,LPII Showbusiness Anja "Bissou"

 

Korad LPII Showbusiness Anja "Bissou"

 

Showbusiness Amanda

 

Showbusiness Bianca

 

 

  


BH,BSL1,BSL 2,LpI, Korad Showbusiness Extra

 

 

Extra 

 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KORAD, LPII Showbusiness Anja "Bissou" s31755/2006

2006-04-15

e: TJH Pacco aus der Wildnis

u: Addemans Nova

Stamtavla/Pedigree

HD-A     AD-UA     Ögon: UA  Tänder/bett:UA  MH:JA

 

Bissou, som hon kallas till vardags, bor hos Catha med familj i Bromma. Hon är en riktig dam med energi, fart och arbetslust över det vanliga. Det plus hårt arbete från matte Catha har givit dem båda framgångar på lydnads planen.

Hon innehar första pris i Lkl I, LPII och är påväg mot ett LPIII, för att under nästa år satsa på Elit lydnaden. Vi är jätte stolta över detta ekipage och kommer uppdatera denna sida allt eftersom. Hon är mamma till vår B-kull (med 9 valpar) och vår D-kull (med 11 valpar) och har varit en riktig toppen mamma! Vi är så stolta över hennes och matte Cathas prestationer och kommer följa dom i deras fortsatta karriär framöver:)

 

 

 

 

Showbusiness Amanda s31756/2006

2006-04-15

e: TJH Pacco aus der Wildnis

u. Addemans Nova

Stamtavla / Pedigree

HD-A     AD-UA     Ögon:UA Tänder/bett:UA  MH:JA

Amanda är torpets drottning och mamma till vår C-kull. En mycket trevlig tjej med ett hjärta av guld. Hon har varit en riktig toppen mamma! Mer foton och information om Amanda läggs ut här på sidan löpande. Amanda är en naturbegåvning i spår och sök, vilket gör det så roligt och tacksamt att jobba med henne.

 

 

 

 

 

Showbusiness Bianca   S66146/2009

2009-11-05

e: Bryann vom Bamberger-Tal

u: LpII Showbusiness Anja "Bissou"

Stamtavla / Pedigree

HD: A      AD:0  Ögon:UA  Tänder/bett:UA , MH:JA, Korning:Ja, mental delen.

Bianca är torpets "tonåring" och har ärvt mamma Bissous energi och arbetslust. En tjej med ett hjärta av guld som älskar andra människor och djur. Det ska bli spännande att se vad det blir av denna tjej när hon blivit stor:) Så här långt infriar hon våra önskemål om hur en ung Rottweiler tik skall se ut och vara, mentalt! Vi kommer fortlöpande lägga ut nya bilder och info på "Binky" 

 

 

 

 

 

BH BSLI, BSL2, LpI Korad 

Showbusiness Extra,

f: 2013-08-16

e: Korad, SeBch,SeSöch Orkanens Quando Quax

u: Korad, LP, LPII, LPIII, SE VCH Showbusiness Betty-Boop

HD:A  ad:ua  Mh:Ja

 Stamtavla/Pedigree

Extra är vår fodertik ur E-kullen. Hon bor hos Caroline Skullman med familj i Söderköping. De går från klarhet till klarhet och har lagt fokus på spår, lydnad, BSL och i framtiden IPOI.Vi planerar att hon ska bli mamma åt vår kommande F-kull! Den planeras i början av 2018. Vi är mkt stolta över detta ekipage och ser fram emot att se dom klara sina målsättningar!